Verzending & Levering

Welkom bij Zimu.nl! We streven ernaar om je winkelervaring zo naadloos mogelijk te maken, inclusief een vlotte verzending en betrouwbare levering van onze hoogwaardige sneakers. Hieronder vind je alle details over ons verzendings- en leveringsbeleid:

Verzendingstijd: Je bestelling wordt binnen 5-12 werkdagen verzonden. Zodra je bestelling ons magazijn verlaat, ontvang je een verzendbevestiging met trackinginformatie, zodat je je pakketje op de voet kunt volgen.

Verzendkosten: We bieden gratis verzending voor alle bestellingen binnen Nederland.

Internationale Verzending: Momenteel verzenden we alleen binnen Nederland. We werken er echter aan om onze service uit te breiden naar andere landen. Houd onze website in de gaten voor updates over internationale verzending.

Retourbeleid: We streven naar volledige tevredenheid van onze klanten. Als je om welke reden dan ook niet tevreden bent met je aankoop, kun je binnen 30 dagen na ontvangst van je bestelling contact met ons opnemen voor retourinstructies. Zorg ervoor dat de schoenen ongedragen en in hun originele verpakking zijn. Na ontvangst en inspectie van de retourzending, zullen we het aankoopbedrag terugbetalen.

Garantie: Bij Zimu.nl geloven we in de kwaliteit van onze producten. Daarom bieden we een garantieperiode van 6 maanden op al onze schoenen. Deze garantie dekt fabricagefouten en materiaaldefecten. Als je een probleem ervaart met je schoenen binnen deze periode, neem dan contact met ons op en we zullen het probleem zo snel mogelijk voor je oplossen.

Voor verdere vragen over verzending, levering, retourneren of garantie, aarzel niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd voor je klaar om te helpen!