Heb je vragen? Aarzel dan niet om contact op te nemen!

  Welkom bij zimu.nl

  Welkom bij Zimu.nl, het meest revolutionaire sneakerbedrijf sinds iemand bedacht dat het een goed idee was om op rubberen zolen rond te lopen! Hier bij Zimu hebben we een missie: dure sneakers betaalbaar maken zonder je bankrekening te laten huilen. Waarom? Omdat we geloven dat iedereen het recht heeft om in stijl rond te paraderen zonder te overwegen of ze de rest van de maand op instant noedels moeten leven.
   
  Wie zit er achter deze briljante onderneming? Nou, we zijn een bonte mix van sneakerfreaks, prijsverliefden en mensen die denken dat een dag zonder lachen een dag niet geleefd is. Ons team bestaat uit sneakerfanaten die tot het uiterste gaan om de nieuwste en coolste kicks voor jou te vinden, en prijswonders die elke dag wakker worden met de vraag: “Hoe kunnen we deze sneakers nog betaalbaarder maken?”
   
  We begonnen Zimu.nl omdat we genoeg hadden van sneakerwinkels waar je meer moet betalen voor de naam op de doos dan voor het comfort onder je voeten. Dus hebben we besloten om het heft in eigen handen te nemen en de sneakerrevolutie te starten. Bij ons vind je de meest gewilde sneakers zonder dat je je spaarvarken hoeft te plunderen. En als je niet met een glimlach de winkel uitloopt, beloven we dat we ons best hebben gedaan, maar je waarschijnlijk gewoon een rare dag hebt.
   
  Dus, waar wacht je nog op? Duik in onze selectie, bespaar wat geld en laat die voeten van je dansen alsof niemand kijkt (maar reken erop dat ze dat wel doen, want jouw stijl is gewoon te opvallend). Welkom bij Zimu.nl, waar betaalbare sneakers niet slechts een droom zijn, maar een levensstijl. Sneak(er) peekin’ good times ahead!